MvW coacht u op weg naar een gezonde leefstijl ...

LEEFSTIJL > INDIVIDUELE LEEFSTIJLCOACHING

Individuele begeleiding richting een gezonde leefstijl

Vindt u het ook zo moeilijk om uw (eet)gewoonten en dagindeling te veranderen? U bent niet de enige, het is heel lastig om vaste patronen te doorbreken. Schakel sportpodotherapeut & leefstijlcoach Marieke van Wanroij in en ontvang van haar advies op maat en de juiste individuele begeleiding richting een gezonde leefstijl; voor uzelf of voor uw medewerkers .

Hoe staat het ervoor en waar wilt u naartoe?

Samen met u analyseert MvW uw huidige en gewenste patroon van werken en rusten, sporten en bewegen, eten en drinken, zorgtaken en vrijetijdsbesteding. Waar nodig past u in reële, haalbare stappen uw levensstijl aan.
 

Begeleiding op elk moment

Hoe en waar u precies extra begeleiding van Marieke wenst, bespreekt u samen met haar. Denk bijvoorbeeld aan momenten waarop u extra stimulansen in motivatie en discipline kunt gebruiken, maar ook als meebewegend professional trainer vindt u MvW aan uw zijde. Door de combinatie van haar ervaring, kennis van het menselijk lichaam, haar overtuigingskracht en enthousiasme, helpt MvW u uw nieuw ingeslagen weg vol te houden.

Herstel na medische problemen of blessures

Kampt u al langer met blessureleed en komt u er niet uit? Dan biedt MvW u mogelijkheden tot herstel. Zij kan als sportpodotherapeut uw blessure in kaart brengen en een haalbaar stappenplan ontwikkelen. Indien nodig zal zij u doorverwijzen naar de juiste behandelaar in haar sportmedisch netwerk.
 

Ook bewegen?

Heeft u plannen om meer te gaan bewegen, maar komt het er niet van? Wilt u ervaren en deskundig sportpodotherapeut of een breed georiënteerde leefstijlcoach inschakelen om u of uw of werknemers te motiveren? Neem dan vrijblijvend contact op en bespreek de mogelijkheden!!

invidueel.jpg