MvW coacht u op weg naar een gezonde leefstijl ...

LEEFSTIJL > INDIVIDUELE LEEFSTIJLCOACHING

Individuele begeleiding richting meer bewegen en gezonder leven

Vindt u het ook zo moeilijk om uw gewoonten en dagindeling te veranderen en zou u meer willen bewegen? U bent niet de enige, het is heel lastig om vaste patronen te doorbreken. Schakel Marieke van Wanroij in en ontvang van haar advies op maat en de juiste individuele begeleiding voor uzelf of voor uw medewerkers.

Hoe staat het ervoor en waar wilt u naartoe?

Samen met u analyseert MvW uw huidige en gewenste patroon van werken, rusten, sporten en bewegen, eten en drinken, zorgtaken en vrijetijdsbesteding. Waar nodig past u in reële, haalbare stappen uw levensstijl aan.
 

Begeleiding op elk moment

Hoe en waar u precies extra begeleiding van Marieke wenst, bespreekt u samen met haar. Denk bijvoorbeeld aan momenten waarop u extra stimulansen in motivatie en discipline kunt gebruiken. Door de combinatie van haar ervaring, kennis van het menselijk lichaam, haar overtuigingskracht en enthousiasme, helpt MvW u uw nieuw ingeslagen weg vol te houden.

Herstel na medische problemen of blessures

Kampt u al langer met blessureleed en komt u er niet uit? Dan biedt MvW u mogelijkheden tot herstel. Zij kan als ervaren sportpodotherapeut uw blessure in kaart brengen en een haalbaar stappenplan ontwikkelen. Indien nodig zal zij u doorverwijzen naar de juiste behandelaar binnen haar sportmedisch netwerk.
 

Ook bewegen?

Heeft u plannen om meer te gaan bewegen, maar komt het er niet van? Wilt u een breed georiënteerde coach inschakelen om u of uw of werknemers te motiveren of een sportmedisch advies? Neem dan vrijblijvend contact op en bespreek de mogelijkheden!!

invidueel.jpg