Topsport een way of life!

Jonge, talentvolle sporters krijgen vaak te maken met een verandering in leefstijl, een toenemend aantal trainingsuren, wedstrijden gecombineerd met school en een andere leefomgeving. Dit vraagt al vroeg om een bepaalde mate van zelfstandigheid waarbij ingrijpende keuzes gemaakt moeten worden om de doelstellingen binnen de sport te bereiken. Er gaat veel talent verloren wanneer ze hier niet of onvoldoende in ondersteunt en begeleidt worden. Daarnaast kunnen er blessures ontstaan door een verkeerde leefstijl.


Topsport is een way of life. MvW Coaching weet dit als geen ander. Wil je de top bereiken zul je de leef- en trainingssituatie hierop volledig op in moeten inrichten wat het presteren op topniveau ten goede komt. Het is daarbij essentieel heldere, concrete doelen te formuleren. Bij de jonge, talentvolle sporter ontbreekt het daarnaast vaak aan zelfvertrouwen en mentale begeleiding is hierbij een pré. Belangrijk om daarnaast het zelfregulerend gedrag te stimuleren en te ontwikkelen. MvW Coaching helpt de jonge talentvolle sporter hier graag bij als coach maar ook als sportpodotherapeut voor sportmedische hulp.

Heb jij behoefte aan training en/of begeleiding op performance gebied of een sportmedische vraag? Vraag naar de mogelijkheden!

nk2.jpg